5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı kapatıcı otomatik mekanik birlikteşenlerinin zinde ve dayanıklı olmasına ögönen iletmek gerekir. Spontane kapanan bir kapı mekanizması yapılandırmak önemlidir. Bapnın basit açılabilmesini sahip olmak hayatidir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda bapnın ne açıldığını açıklamak gerekir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Menteşeler bile aynı şekilde 800 dereceye denli erime noktası olan mimarida kullanılmalıdır. Yangın esnasında eğilmeyi önlemek bağırsakin yerinde skorda menteşe kullanılmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara Yangın Çıkış Kapısı yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne tamam ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına aldatmaınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Açılıp - kapanma fiillevinin yangın kapısı sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 aksiyonlevi[değmeslektir

Uzay Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page